BIO AJDOVA MOKA BREZ GLUTENA, 500 g

3,80

Ajda spada med najbolj hranilno bogata živila. Zaradi svojega edinstvenega okusa in lastnosti je v kulinariki zelo cenjena. Njena uporaba je vsestranska, tako pri sladkih kot slanih jedeh. Najbolj pogosto ajdovo moko uporabljamo za pripravo slovenskih tradicionalnih jedi kot so žganci, štruklji, krapi, kruh in za pripravo drugih priljubljenih jedi, kot palačinke, testenine, pica, pecivo in piškoti.

Ne vsebuje glutena!

Licenca po standardu AOECS in EKO certifikat

 

Blagovna znamka: Gluteno

Ni na zalogi

Energijska vrednost 1319 kJ/ 314 kcal
Maščobe
Od tega nasičene maščobe
2,7 g
0,6 g
Ogljikovi hidrati
Od tega sladkorji
51,0 g
0,5 g
Prehranske vlaknine 21,0 g
Beljakovine 11,0 g
Sol 0,01 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIO AJDOVA MOKA BREZ GLUTENA, 500 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…