Skoči na vsebino

BIO ČIČERIKINA MOKA BREZ GLUTENA 500 g

3,80

Čičerikina moka je nežnega, oreškastega okusa in je odličen nadomestek pšenične moke predvsem v receptih brez glutena. Predstavlja glavno sestavino različnih italijanskih regionalnih receptov, kot sta Sicilijski panelle in Ligurijska farinata. Lahko jo mešate z durum moko za pripravo domačih svežih testenin, testa in njokov. Odlična je za pripravo palačink, kruha socca, vegetarijanskih in veganskih burgerjev, pit, juh, omak ter polpetov.

Ne vsebuje glutena!

Licenca po standardu AOECS in EKO certifikat

 

Blagovna znamka: Gluteno

5 na zalogi

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost 1540 kJ / 365 kcal
Maščobe 6,1 g
od tega nasičene maščobne kisline 1,0 g
Ogljikovi hidrati 51 g
od tega sladkorji 2,2 g
Prehranske vlaknine 9,3 g
Beljakovine 22,2 g
Sol 0,01 g

 

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIO ČIČERIKINA MOKA BREZ GLUTENA 500 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…