Skoči na vsebino

BIO RIŽEVA MOKA BREZ GLUTENA, 500 g

3,60

Riževa moka je uporabna pri vsakem receptu. Njena lastnost je, da testu daje trdno strukturo. Najbolj pogosto se uporablja za piškotno in biskvitno testo, za zgoščevanje krem, pudingov, juh ali pa za pripravo svežih testenin in pic. Ker je riževa moka znana po tem, da vpije manj maščob kot druge vrste mok, je odlična za ocvrte jedi.

Ne vsebuje glutena!

Licenca po standardu AOECS in EKO certifikat

 

Blagovna znamka: Gluteno

Na voljo po naročilu

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost1561 kJ/ 368 kcal
Maščobe2,1 g
od tega nasičene maščobne kisline0,6 g
Ogljikovi hidrati79 g
od tega sladkorji0,5 g
Prehranske vlaknine0,7 g
Beljakovine8,2 g
Sol0,01 g

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIO RIŽEVA MOKA BREZ GLUTENA, 500 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…