Skoči na vsebino

BIO RIŽEVA MOKA BREZ GLUTENA, 500 g

3,60

Riževa moka je uporabna pri vsakem receptu. Njena lastnost je, da testu daje trdno strukturo. Najbolj pogosto se uporablja za piškotno in biskvitno testo, za zgoščevanje krem, pudingov, juh ali pa za pripravo svežih testenin in pic. Ker je riževa moka znana po tem, da vpije manj maščob kot druge vrste mok, je odlična za ocvrte jedi.

Ne vsebuje glutena!

Licenca po standardu AOECS in EKO certifikat

 

Blagovna znamka: Gluteno

2 na zalogi

Povprečna hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost 1561 kJ/ 368 kcal
Maščobe 2,1 g
od tega nasičene maščobne kisline 0,6 g
Ogljikovi hidrati 79 g
od tega sladkorji 0,5 g
Prehranske vlaknine 0,7 g
Beljakovine 8,2 g
Sol 0,01 g

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIO RIŽEVA MOKA BREZ GLUTENA, 500 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…